Pályázati hírek

Friss hírek és információk pályázatokról

Megjelent a 62/2021. (II. 12.) Korm. rendelet

Megjelent a 62/2021. (II. 12.) Korm. rendelet a Gazdaság-újraindítási Akcióterv keretében a kistelepülési üzletek támogatásáról.

Bővebben...

Tavasszal indul a Magyar Falu Program vállalkozás-újraindítási alprogramja

Az alapvető cél a beruházások ösztönzése. Az első körben 25 milliárd forint áll majd rendelkezésre, tíznél kevesebb embert foglalkoztató cégek számára. Egy társaság 2-10 millió forintot kaphat vissza nem térítendő jelleggel, és ez kombinálható a 10 milliós újraindítási gyorskölcsönnel is.

Bővebben...

Városi Civil Alap pályázat 2021

Új pályázat indul az 5000 főt meghaladó településeken, városokban működő civil szervezetek (alapítványok, egyesületek) részére.

A Városi Civil Alap célja, hogy az 5000 fő feletti településeken székhellyel rendelkező civil szervezetek részére is elérhetővé tegye azoknak a céloknak a költségvetési támogatását, amelyek a Falusi Civil Alap terhére támogatásban részesülhettek.

Pályázati kiírás kódja: VCA-KP-1-2021 - VÁROSI Civil Alap

Bővebben...

Tájékoztatás a Kincstár honlapján elérhető hasznos információkról

A Magyar Államkincstár információja:

"A Vidékfejlesztési Program nem terület- és állatlétszám alapú (jellemzően beruházási) intézkedéseire benyújtott támogatási kérelemmel, adott esetben már támogatói okirattal rendelkező ügyfeleink tájékoztatását célzó internetes oldalunkon új tartalmak megjelenítésére alkalmas felületet alakítottunk ki, amely a https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/ internetes honlap Támogatások/Vidékfejlesztési Program 2014-2020 menüpontjában érhető el Hasznos információk beruházási intézkedésekhez címmel, illetve közvetlenül a következő linken: https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/hasznos-informaciok-beruhazasi-intezkedesekhez .

Bővebben...

Összefoglaló a Vidékfejlesztési Program éves fejlesztési keretének változásairól

A 2014–2020 közötti hétéves időszakban a VP 1413,8 Mrd Ft összegű közpénz felhasználását teszi lehetővé. A vidékfejlesztési ciklus során az Európai Unió (továbbiakban: EU) költségvetéséből 1163,2 Mrd Ft, míg nemzeti társfinanszírozásból 250,6 Mrd Ft áll rendelkezésre. Az összes kiadás EU-s forrása az Európai Bizottság döntését követően, utólag megtérítésre kerül.

Bővebben...