LEADER EXPO 2010

√öjra LEADER EXPO !

Az FVM √©s a LEADER Sz√∂vets√©g szervez√©s√©ben id√©n imm√°r 2. alkalommal ker√ľl megrendez√©sre az EUR√ďPAI LEADER EXPO. IdŇĎpontja az UTAZ√ĀS Ki√°ll√≠t√°s t√°rsrendezv√©nyek√©nt 2010. m√°rcius 4-7., helysz√≠ne a Hungexpo.


A rendezv√©nyen a Mecsekvid√©k HACS k√∂zremŇĪk√∂d√©s√©vel lehetŇĎs√©g ny√≠lik a p√©csi kist√©rs√©g ter√ľlet√©n mŇĪk√∂dŇĎ vagy a t√©rs√©gre jellemzŇĎ turisztikai szolg√°ltat√≥k, n√©pi kismesters√©gek, k√©pzŇĎmŇĪv√©szek, hagyom√°nyŇĎrzŇĎ csoportok bemutatkoz√°s√°ra, melyhez a szervezŇĎk egy 21 nm (7x3m) alapter√ľletŇĪ pavilonh√°zat bocs√°tanak a HACS rendelkez√©s√©re.
Ezen fel√ľl alkalom ad√≥dik arra, hogy m√°rcius 6-√°n a kist√©rs√©gbŇĎl egy kultur√°lis csoport fell√©pjen az Expo sz√≠npad√°n (7x6m).

K√©rem, amennyiben k√≠v√°ncsi a r√©szletekre, ill. t√°mogatni tudja az akci√≥csoportot √©s a kist√©rs√©get kiadv√°nyokkal, k√©zmŇĪves term√©kekkel, a t√©rs√©gre jellemzŇĎ t√°rgyakkal, plak√°tokkal, sz√≥r√≥anyagokkal vagy ak√°r szem√©lyesen is r√©szt venne valamelyik nap a Mecsekvid√©k HACS pavilonj√°n√°l, vegye fel vel√ľnk a kapcsolatot (K√°lm√°n Andrea, 70/609-8571)! Jelentkez√©se s√ľrgŇĎs, mivel a regisztr√°ci√≥s lapot febru√°r 12-ig kell leadnunk a szervezŇĎknek a ki√°ll√≠tand√≥ eszk√∂z√∂k pontos megnevez√©s√©vel √©s mennyis√©gi megjel√∂l√©s√©vel.

A k√∂lcs√∂n kapott eszk√∂z√∂ket a rendezv√©nyt k√∂vetŇĎen a P√©csi Utaz√°s Ki√°ll√≠t√°son (m√°rcius 12-14.) is bemutatn√°nk, majd term√©szetesen √©ps√©gben visszajuttatn√°nk tulajdonos√°nak!

Seg√≠ts√©g√ľkre √©s felaj√°nl√°saikra felt√©tlen sz√°m√≠tunk!

 

Tov√°bbi inform√°ci√≥k√©rt keresse a Munkaszervezetet, vagy szervezŇĎket (http://www.magyarleaderszovetseg.hu)

 

Mecsekvidék Munkaszervezet