Kifizetési Kérelem Változás

( FIGYELEM ÚJ KIFIZETÉSI KÖZLEMÉNYEK KERÜLTEK KIADÁSRA !!!)

 

Kedves Pályázók!

 

Amennyiben Ön valamely jogcímében támogatást nyert az akciócsoport területén, úgy kérem, hogy a kifizetési kérelmének leadásakor az MVH új közleményében levő adatlapokat használja. Melyek elérhetőek ide kattintva a Pályázatok menüpontban minden egyes jogcímen belül a kifizetési kérelem bejegyzésnél.

 

 

Ezúton szeretnénk felhívni a III. és IV. tengelyben (LEADER), valamint IKSZT jogcímeiben támogatási határozattal rendelkező Ügyfeleink figyelmét arra, hogy ezen jogcímrendeletek Kifizetési Közleményei megváltoztak.

A 2011.04.01.-05.02.-ig terjedő Kifizetési időszakra ezek az új  2011. III. 25.-én kibocsátott Kifizetési Közlemények és ezek mellékletei (Adatlapok) vonatkoznak.

Az új Kifizetési Közlemények már tartalmazzák 23/2007 FVM rendelet (Vhr.) változásait, mely változások rugalmasabban kezelik az ügyfelek projektjeiben a Támogatási  Kérelmek leadásától azok megvalósításáig bekövetkezett építési és egyéb változásokat, valamint több a kifizetésekkel kapcsolatos olyan gyakorlati tudnivalót is tartalmaznak, mely eddig csak a Vhr.-ben szerepelt.

 

Kérjük Önt, hogy amennyiben az áprilisi kifizetési időszakban kérelmet szándékozik benyújtani, úgy mindenképpen a Kifizetési Kérelmek új, megváltozott Adatlapjait  használja, melyeket a Mecsekvidék Egyesület honlapjáról (www.mecsekvidek.hu) , vagy a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) honlapjáról (www.mvh.gov.hu) tölthet le.

 

Amennyiben a kifizetési kérelmekkel kapcsolatban bármi problémája, kérdése van kérem keresse kollégáinkat. Elérhetőségeink a honlapunkon találja.