Működő mikrovállalkozások támogatása

FELFÜGGESZTVE!!!

 

Megjelent a Mecsekvidék Helyi Közösség Egyesület, VP6-19.2.1.-60-14-19 számú helyi felhívása! Felhívás címe: Működő mikrovállalkozások támogatása.

 

Az új felhívás célja: A Mecsekvidék Helyi Közösség Egyesület LEADER helyi akciócsoport (HACS) illetékességi területén működő, a HACS tervezési területén található településeken 2019. február 01. előtt székhellyel/telephellyel, lakcímmel/tartózkodási hellyel rendelkező mikrovállalkozók (beleértve az egyéni vállalkozók, őstermelők, adószámmal rendelkező magánszemélyek) támogatása: a HACS területén működő mikrovállalkozások fejlesztésének támogatása.

 

A helyi mikrovállalkozói réteg gyakran nem fér hozzá a fejlesztési támogatásokhoz, a pályázati források sok esetben számukra méretüknél, vagy területi lehatárolás miatt nem elérhetőek. Cél a mikrovállalkozások méretbeli és gazdasági erejéhez illeszkedő támogatási konstrukció meghirdetése. Kisléptékű beruházási, eszköz- és gépbeszerzési fejlesztéssel erősödhetnek a mikrovállalkozások, csökkenhet a lemorzsolódás, foglalkoztatási lehetőséget teremthetnek.

 

A felhívást és a csatolandó mellékletek listáját az alábbi linkre kattintva tudja megtekinteni. A legördülő listából válassza ki a Mecsekvidék Helyi Közösség Egyesületet, az új felhívás kódszáma, címe: VP6-19.2.1.-60-14-19 Működő mikrovállalkozások támogatása

 

https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/leaderbongeszo/leaderBongeszo.xhtml

A felhívás megjelenésétől számítva 60 napig van lehetőség a felhívás megismerésére, ezt követően 2019.08.05-től lehet a támogatási kérelmeket benyújtani!

Felhívnánk pályázóink figyelmét arra, ne feledkezzenek meg a támogatási kérelem benyújtása előtt a kötelező konzultációról, mivel nem hiánypótolható annak igazolása! Erről részleteket itt talál: http://mecsekvidek.hu/index.php/palyazatok-10/kotelezokonzultacio